Tulevia Hollywood-elokuvia

Tulevia Hollywood-elokuvia

Off By heikkinen

Tammikuu lupaa elokuvateattereihin kauhua ja jännitystä. The Woman in Black 2: Angel of Death. Elokuvassa palataan toisen maailmansodan aikaiseen Lontooseen, josta ryhmä lapsi evakuoidaan maalle. Eipä aikaakaan, kun maaseudun rauha muuttuu karmeammaksi kuin sodan melske pääkaupungissa, sillä mustiin pukeutunut nainen tekee kumman vaikutuksen lapsiin. Elokuva vetoaa asettamalla heikoimmat hädänalaiseen tilaan kriisin keskellä.

Taken 3 – Rabbit Hole jatkaa tunnettua sarjaa murhaajan takaa-ajosta, kostosta ja vääristä syytöksistä. Tämä on tunnettua ja myyvää myyttiä oikeutetusta väkivallasta, jota rikosmaailman rajoilla käsitellään elokuvamaisen spontaanisti. Sankarilla on tietenkin särkynyt sydän, miksi hän muuten asettuisi takaa-ajetuksi takaa-ajajaksi.

Rikollisuus on mausteena myös elokuvassa Backchat, ja ollaan vasta tammikuun puolessa välissä. Samana päivänä ilmestyy lopultakin romanssia ja komediaa elokuvan The Wedding Ringer merkeissä, joten jos on vielä joku kynsi pureksimatta kauhua ja jännitystä katsottuasi, niin se säästyy tämän filmin aikana. Komediassa nauretaan tilanteille, jota syntyvät ystävättömän miehen yrityksestä valmistella onnistuneet häät.

Koko perheen draamaa samalle illalle on elokuvassa Spare parts, eli Varaosat. Siinä kekseliäisyys, taito ja silkka innostus kilpailevat yli odotusten ja amerikkalaisen filmin tapaan – oikeus voittaa! Tämä on hyvän olon katselutuokio ja toivottavasti se tuo perheet yhteen iloisen elokuvaillan päätteeksi.